Woning verkopen?

Wij zien ons werk als topsport en gaan altijd voor de overwinning. 

Wij leggen de lat hoger, schakelen sneller en mikken verder. Meermaals verbreken wij records door ver boven de vanafprijzen te verkopen. 

Zoek jij een makelaar? Dan heb je met ons een team die altijd voor goud gaat. Wij helpen je graag!

Al sinds het jaar 2000 hebben wij tal van woningverkopen mogen begeleiden in Almere, Lelystad en omstreken. Wij zijn niet alleen gemotiveerd om voor je aan de slag te gaan, maar ook ervaren deskundigen.

Wat kunnen we allemaal voor je doen?
Wij bieden een breed pakket van diensten aan en het is aan jou waar je gebruik van wilt maken.

Ons full service pakket voor verkoopbemiddeling bestaat uit:

Gesprek: We komen bij je langs voor een eerste gesprek, een waardebepaling en een advies over een realistische vraagprijs.

Verkoopplan: We bespreken jouw wensen met betrekking tot de verkoop. Bijvoorbeeld de leveringsdatum wanneer je huis verkocht wordt.

Strategie: Samen met jou bespreken we een goede verkoopstrategie, wat alle mogelijkheden zijn en hoe we je woning gaan aanbieden.

Inmeten + fotografie: We fotograferen je woning met onder andere een drone zodat de eerste indruk voor de zoekers meteen goed is.

Bouwkundige keuring: Dit is optioneel, trek de koper van jouw woning sneller over de streep door de bouwkundige staat van jouw woning te delen.  Jeroen is naast makelaar ook werkzaam als bouwkundig inspecteur. Jeroen heeft gemerkt dat het combineren van deze twee expertises bij de verkoop van een woning grote voordelen kan opleveren. Wanneer je jouw woning via Rademakelaars wilt verkopen, heb je de keuze om tegen een voordelig tarief een bouwkundige keuring te laten verrichten en jouw woning compleet te verkopen. Onze makelaars vertellen je hier graag meer over.

Aanmelden: We plaatsen jouw woning op alle relevante aanbiedingssites zoals funda.nl en beginnen met de social mediacampagne om zo veel mogelijk exposure te creëren.

Bezichtigingen: We plannen en begeleiden alle bezichtigingen zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Onderhandelingen: We voeren de onderhandelingen, in samenspraak met jou, zodat we de woning zo gunstig mogelijk kunnen verkopen.

Notaris: We gaan met je mee naar de notaris en houden goed contact met de kopende partij zodat we zeker weten dat alles goed verloopt. 

Kort samengevat willen wij er voor zorgen dat de verkoop van jouw woning jou zo min mogelijk stress en zorgen op zal leveren.

Wij weten wat er allemaal bij komt kijken en staan altijd voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag de gratis waardebepaling aan voor een persoonlijk advies.